Kuriozitet

Vëllezërit 9 dhe 11 vjeç festojnë përvjetorin e fitores së Luftës së Dytë Botërore, ndërtojnë llogoren në kopsht

Dy vëllezër nga Boston, Lincolnshire, ndërtuan një llogore si në Luftën e Dytë Botërore në kopshtin e tyre gjatë karantinës.

 Alfie Oglesbee, 9 vjeç, dhe vëllai i tij më i madh Jacob, 11 vjeç, vendosën të ndërtonin një llogore në kohë për përvjetorin e 75-të të fitores së luftës.

Vëllezërit shprehen se u pëlqen shumë të mësojnë rreth Luftës së Dytë Botërore, kështu që vendosën të mësonin më shumë rreth jetës së ushtarëve. Për këtë arsye ata ndërtuan në kopshtin e tyre llogoren që duket si të kishte dalë nga një foto e kohës.

Image

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.