Kosova

Veliu zotohet për luftë të pakompromis ndaj krimit dhe korrupsionit

Agim Veliu ka rimarr sot detyrën e Ministrit të Punëve të Brendshme.

“Rikthim në punë për të vazhduar angazhimin dhe përmbushjen e detyrave në zbatim të programit të Qeverisë së Kosovës”.

“Mbetem fuqishëm i vendosur për të punuar fort në arritjen e synimeve për Kosovën, vend i qetë dhe i sigurtë, për luftë pa kompromis ndaj krimit dhe korrupsionit dhe për arritjen e objektivave të vendit tonë për të siguruar anëtarësim të Kosovës në mekanizmat ndërkombëtarë dhe liberalizimin e vizave për qytetarët tanë”, është shprehur ai.

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.