Bota

Vdes personi i gjashtë nga përdorimi i cigares elektronike

Vdekje të tjera nga kjo cigare janë raportuar përgjatë këtyre javëve në vende të ndryshme të Shteteve të Bashkuara të  Amerikës.

Rastet e kësaj sëmundje, përfshinë simptoma si: dhembje në gjoks, gulçim dhe të vjella.

Deri më tani janë raportuar deri më 450 raste me këto simptoma, persona të cilët kanë përdorur cigare elektronike disa të bazuara në nikotinë e disa edhe me përbërje të marihuanës.