Bota

Vdes mjeku, i gjejnë 2000 mbetje fetusesh të abortuara

Më shumë se 2000 mbetje fetusesh janë gjetur në shtëpi në e një mjeku në Ilinoi, SHBA, i cili vdiq më 3 shtator.

Mjekut i ishte hequr licenca që në vitin 2015 dhe nuk i lejohej më të punonte te spitali South Bend, por duket se ai e ka vazhduar veprimtarinë në shtëpi në mënyrë të paligjshme.

Mjekët gjetën saktësisht 2246 mbetje fetusesh kur i bënë një kontroll në shtëpi këtë të enjte.