Kosova

Vdes i burgosuri i Dubravës

Shërbimi Korrektues i Kosovës, njofton opinionin publik se me datë 09 maj 2019 rreth orës 08:50, sipas informatave nga QKUK, në njësinë Qendrore të Kujdesit Intensiv ka ndërruar jetë i burgosuri M.N, i lindur më 1956. 

I burgosuri ka qenë në mbajtje të dënimit në Dubravë dhe ka pasur Anaurismae Aorta Abdominalis (AAA).  

Trupi i të ndjerit  është dërguar për autopsi, për të verifikuar shkakun e vërtetë te vdekjes. /Kosova.info/

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.