KULTURË

Vdes Bekim Lumi

Ka vdekur regjisori i njohur kosovar Bekim Lumi.

Lajmin e ka konfirmuar në rrjetin social dramaturgu kosovar, Jeton Neziraj. “Rest In Peace, Bekim Lumi”, ka shkruar ai.

Regjisori dhe profesori i njohur i Fakultetit të Arteve në Prishtinë, Bekim Lumi, që prej dy vitesh po përballej me një sëmundje të rëndë.