Rajoni

Vdekja e dytë në Mal të Zi

Në Mal të Zi është shënuar viktima e dytë nga koronavirusi. Personi që ka vdekur ishte i moshës 79 vjeçare.

Sipas të dhënave më të fundit nga Instituti i Shëndetit Publik në Mal të Zi, 85 qytetarë janë të infektuar me koronavirus.

Shumica e tyre janë nga Tuzi dhe Podgorica.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.