Kosova

Vasfije Krasniqi-Goodman vlerësohet si Misionare e Paqes sot në Tiranë

Aleanca Kosovare e Bizneseve dhe Misioni Diplomatik për Paqe dhe Prosperitet organizojnë ceremoninë zyrtare të vlerësimit për Vasfije Krasniqi-Goodman si Misionare e Paqes.

Organizimi zhvillohet në zyrat e misionit diplomatik në Tiranë nga ora 12:00.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.