SRB-BIH

UZNEMIRUJUĆI VIDEO : Policajac ga šamarao, bacio na pod, šutirao, a onda mu se pridružio kolega…

Nakon premlaćivanja odvezen je u PU Mostar gdje mu napisana kazna za kršenje mjere policijskog sata i pušten je sam u pola noći da pješači doma bez medicinskog pregleda. Nakon što mu je pozlilo u domu, mladić se sam javio na CUM SKB Mostar gdje su mu utvrđene ozlijede

Na društvenim mrežama je objavljena snimka policijske brutalnosti u Mostaru.

Naime, kako je objavio portal Pogled.ba, dva su policajca brutalno napala mladića koji je, kako je potvrdio u pismu redakciji, prekršio mjere zabrane kretanja, ali da nije zaslužio ovakav tretman.

Kaže kako su ga nakon premlaćivanja pred ulazom u zgradu u kojoj stanuje, odveli u postaju nakon čega su ga, uz prekršajni nalog, pustili.

No, tijekom noći mu je pozlio pa je primljen u bolnicu gdje su mu konstatirane ozljede.

”Nakon premlaćivanja odvezen je u PU Mostar gdje mu napisana kazna za kršenje mjere policijskog sata i pušten je sam u pola noći da pješači doma bez medicinskog pregleda. Nakon što mu je pozlilo u domu, mladić se sam javio na CUM SKB Mostar gdje su mu utvrđene ozlijede”, navodi se u poruci upućenoj novinarima.

O ovom slučaju oglasio se i gradonačelnik Mostara Mario Kordić, te je najoštrije osudio neprihvatljivo ponašanje dvojice policijskih službenika koji su za vrijeme trajanja policijskog sata fizički napali jednu mušku osobu te zatražio žurno provođenje istrage i njihovu trenutnu suspenziju.