Kosova

Ushtarët e FSK-së zbarkojnë në Kuvajt së bashku me Ushtrinë Amerikane

Ushtarët e Forcës së Sigurisë së Kosovës së bashku me Ushtrinë Amerikanë kanë zbarkuar në Kuvajt.

Lajmin e ka bërë të ditur Ministria e Mbrojtjes së Kosovës duke thënë se kjo gjë do ta ndihmojë të forcojë aftësinë e FSK-së për të mbrojtur veten duke përmirësuar ndërveprueshmërinë me partnerët amerikan.

“Kosova po kontribuon për Paqen dhe Sigurinë ndërkombëtare”, thuhet në postimin e Ministrisë së Mbrojtjes.

🇽🇰🇺🇸Me këtë rast, pranoni përshëndetje nga MM dhe FSK.Bashkë-zbarkimi i parë ndërkombëtar i Forcës së Sigurisë së…

Posted by Ministria e Mbrojtjes e Republikës së Kosovës on Saturday, 8 Maj 2021