Kosova

UP avancon, bëhet me “Karriera”

Qendra për Zhvillim të Karrierës në Universitetin e Prishtinës ka publikuar numrin e parë të revistës “Karriera”.

Me të po synohet këshillimi i të rinjve se si t’i qasen tregut të punës.

Iniciativa për një revistë të këtillë, po konsiderohet e domosdoshme nga ekspertja për tregun e punës dhe orientimin në karrierë, Valbona Rraci.

Revista “Karriera”do  të publikohet dy herë në vit.