Show Biz

Unikkatil ndez atmosferën në Durrës

Koncertet e ti nuk janë të shumta mirpo çdo paraqitje e tij para publikut është e madhe dhe më një frymë patriotike.

Ai këtë e dëshmoi edhe një herë para publikut shqipëtarë ,kësaj radhe ai performoi në qytetin shqipëtarë në Durrës.

Ku mblodhi shumë adhurues dhe fansa të shumtë nga të gjithë trojet etnike duke sjellur një atmosefre dinamike dhe shumë të këndshme për të gjithë.


Ai mbajti një minutë heshtje për reperin i cili u nda nga jeta këtë vit, Gëzim Hajdinit, i njohur si B-52.

Së bashku me fansat e tij, përgjatë një minuti, ai ka nderuar mikun e tij i cili ishte njëherësh edhe një prej themeluesve të labelit TBA./Kosova.info/

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.