Rajoni

Ulqini mbyllet si pasojë e rritjes së rasteve me koronavirus

Një ditë më parë zyrtarët vendor të Komunës së Ulqinit kërkuan nga Ministria e Shëndetësisë së Malit të Zi që të miratohet një vendim i tillë nga frika se në këtë komunë mund të përkeqësohet edhe më shumë situata me COVID-19.

Të dhënat e Institutit të Shëndetit Publik dëshmojnë për një përkeqësim të situatës në Ulqin, me një rritje të rasteve të reja ku aktualisht numërojnë 379 të infektuar dhe me dhjetëra raste të vdekjeve.

Një ditë më parë zyrtarët vendor të Komunës së Ulqinit kërkuan nga Ministria e Shëndetësisë së Malit të Zi që të miratohet një vendim i tillë nga frika se në këtë komunë mund të përkeqësohet edhe më shumë situata me COVID-19.

Të dhënat e Institutit të Shëndetit Publik dëshmojnë për një përkeqësim të situatës në Ulqin, me një rritje të rasteve të reja ku aktualisht numërojnë 379 të infektuar dhe me dhjetëra raste të vdekjeve.