SPORT

U zhvilluan xhirot 5 e 6 në ligat e para të pingpongut

Sot në Shkollën fillore “Tefik Çanga” në Ferizaj u zhvilluan xhirot e radhës në pingpong për Ligat e para (A dhe B) të meshkujve si dhe xhirot e fundit në Ligën e parë te femrave.

U zhvilluan ndeshje shumë interesante në të gjitha ligat, në ligën e parë A të meshkujve Shkolla nga Prishtina i shkaktoj humbjen e parë Sharrit, të cilët po ashtu i shkaktuan humbjen e parë Gani Malokut, i pari i ligës A mbetet të përcaktohet në xhiron e fundit.

Edhe në Ligën e parë B kishte ndeshje interesante, klubi i vetëm i pamposhtur mbetet Ahmet Hoxha MK, të cilët në xhiron e fundit do të ndeshen me Llapushen për vendin e parë të ligës B.

Në ligën e parë të femrave u zhvilluan xhirot e fundit, kampion pranveror pa asnjë humbje mbeti Elting Dardania femrat, ndërsa kpp Shpresa pas fitores ndaj Gani Malokut me rezultat të ngushtë 3 me 2, mbeti e dyta.

Në vijim rezultatet dhe tabelat

Liga e parë A – Meshkujt
Xhirovendasmysafir  
517SharriGani Maloku32
18shkolla Ahmet HoxhaShkolla03
19Hasan PrishtinaDrita Meshkujt32
20Shqiponjat e zezae lirë  
621ShkollaSharri32
22Gani MalokuHasan Prishtina31
23e lirëshkolla Ahmet Hoxha  
24Drita MeshkujtShqiponjat e zeza30
LIGA E PARË A – MESHKUJT 2021
LFHPikë
1Shkolla64216:810
2Sharri54114:79
3Gani Maloku54114:89
4Hasan Prishtina54113:79
5Drita Meshkujt5147:126
6shkolla Ahmet Hoxha5145:146
7Shqiponjat e zeza5052:155
Liga e parë B – Meshkujt
Xhirovendasmysafir  
517Ahmet Hoxha MKDukagjini30
18MaestroVitia23
19LlapushaIstogu30
20Shkolla Prizrenie lirë  
621VitiaAhmet Hoxha MK03
22DukagjiniLlapusha03
23e lirëMaestro  
24IstoguShkolla Prizreni03
LIGA E PARË B – MESHKUJT 2021
LFHPikë
1Ahmet Hoxha MK55015:210
2Llapusha54113:39
3Shkolla Prizreni54114:59
4Vitia6339:129
5Dukagjini5237:97
6Maestro5053:155
7Istogu5050:155
Liga e parë – Femrat
Xhirovendasmysafir  
517Artana FemratGani Maloku03
18IstoguElting Dardania Femrat03
20Shpresae lirë  
621Elting Dardania FemratArtana Femrat30
22Gani Malokue lirë  
23e lirëIstogu  
24e lirëShpresa  
725Artana Femrate lirë30
26e lirëElting Dardania Femrat  
27ShpresaGani Maloku32
28Istogue lirë  
LIGA E PARË – FEMRAT 2021
LFHPikë
1Elting Dardania Femrat66018:012
2Shpresa65115:811
3Gani Maloku64214:710
4Artana Femrat63310:119
5Istogu62411:128

Aktivitetet e ardhshme

Në javën e ardhshme është paraparë organizimi i turneut memorial Dr. Fatmir Fazlija, si dhe xhirot e fundit në Superligat e meshkujve dhe të femrave dhe në Ligën e parë të meshkujve. /Kosova.info/