Kosova

U nënshkrua marrëveshja në mes të MPB-së dhe FBI në fushën e forenzikës

Ministri i Punëve të Brendshme, z. Ekrem Mustafa priti në takim Zëvendës Atashenë e FBI, znj. Michelle L. Miller.

Ministri Mustafa në prani të znj. Miller dhe Kryeshefit të Agjencisë së Kosovës për Forenzikë, Blerim Olluri, nënshkroi marrëveshjen e bashkëpunimit në mes të Ministrisë së Punëve të Brendshme dhe FBI në fushën e forenzikës.

Kjo marrëveshje ka për qëllim vazhdimin e bashkëpunimit në mes këtyre dy institucioneve në fushën e forenzikës.

Ministri Mustafa falënderoi znj. Miller për besimin ndaj MPB-së dhe institucioneve të sigurisë, në veçanti për besimin ndaj AKF-së. /Kosova.info/

//graizoah.com/afu.php?zoneid=3473483