Love & Sex

“U lodha duke i kërkuar bashkëshortit të bëjmë seks”, 36-vjeçarja e refuzuar i habit të gjithë: Prej 6 vitesh…

“Jam e lodhur duke i kërkuar bashkëshortit tim që të bëjmë seks.”

Një grua ka treguar për psikologun e kohë më parë jeta e saj seksuale ishte e mahnitshme.

Në artikullin e botuar nga The Sun, ajo rrëfeu se edhe kur lindën fëmijët e tyre, bënin seks.

Rrëfimi i plotë:

Por prej 6 vitesh jeta jonë seksuale ka qenë zhgënjyese.

Unë jam 36-vjeç dhe partneri im është 38. Ndërsa fëmijët tanë janë 8 dhe 10 vjeç.

Ndihem e refuzuar dhe sikur ai nuk më do.

Ai më thotë se më do por kurrë nuk e tregon këtë.

Kohët e fundit foli për martesë por nuk jam e sigurt nëse dua të pranoj që kjo do jetë jeta ime.