Show Biz

U bënë 13 vite nga vdekja e Dritan Hoxhës, trashëgimtarja e Top Channel poston foton e veçantë dhe e rikujton themeluesin e njohur me shumë mall

Trashëgimtarja e njohur e Top Channel ka ndarë një foto të veçantë me të gjithë ndjekësit e saj. Sara Hoxha ka postuar një foto me babain e saj me Tanin duke i prekur të gjithë.

Ajo nuk ka shkruar asnjë fjalë për të, por vetëm një zemër, në foton e fëmijërisë.U bënë vite që nga vdekja në mënyrë tragjike e Dritan Hoxhës, themeluesit të Top Channel.

Kujtojmë se Tani i Topit u nda jeta në maj të vitit 2008 dhe ka lënë një boshllëk të madh në familjen e tij. FOTO