SHËNDETËSIA

Tunelet dezinfektuese

Për të frenuar përhapjen e koronavirusit, disa Qendra të Mjekësisë Familjare në Prishtinë në hyrje, kanë vendosur tunele dezinfektuese.

Qytetarët i kanë mirëpritur këto veprime dhe konsiderojnë se ato do të ndihmojnë në parandalimin e përhapjes se koronavirusit.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.