Show Biz

Tuna, zogu më i mirë prej krejtve

Tuna Sejdi ka habitur së fundmi me paraqitjen e saj pa grim në një fotografi të publikuar nga aktorja Teuta Krasniqi.

Këngëtarja ndryshe nga që jemi mësuar ta shohim mjaft të kuruar deri në detaj, ajo në këtë fotografi pa grim është shfaqur krejtësisht ndryshe.

“Nata e 7 e Vitit të Ri”, ka shkruar Teuta teksa shihen të jenë mbledhur në shtëpinë e saj për të festuar.

Tuna Sejdi së bashku me parterin e saj, Patrisin dhe Teuta Krasniqi me Adonis Morinën e kanë treguar shpeshherë se kanë një raport të mirë ku shfaqen shpeshherë nën shoqërinë e njëri-tjetrit.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.