Show Biz

Tuna e fokusuar t’i rikthejë format pas lindjes

Tuna që nga lindja e djalit të saj shumicën e kohës e kalon në palestër.

Për t’i rikthyer format trupore pas lindjes së djalit, ajo po punon me trajneren e fitnesit, Getta Beqa.Njëherit dhe mikja e saj. Këto imazhe i ka postuar vet Tuna në llogarinë Instagram, teksa duket mjaftë në formë.

Pra Tuna tani gëzon emrin nënë,ajo është shumë e lumtur nga ky fakt.

Arsyea e mungesës së saj në media ishte sepse ajo i është dedikuar komplet familjes së saj. Ajo tani e ka marr vetën dhe për paraqitjen e saj fizike pasi që kishte shtuar disa kile nga lindja.

Ajo tani është e gatshme të paraqitet me projektin e saj të radhës duke sjellur disa pamje që na lënë të kuptoj, se ajo do të vjen në duet me këngëtarin Seven Saraqi./Kosova.info/

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.