Bota

Trump i bindur që koronavirusi do të ikë pa pasur nevojë për vaksinë

Presidenti i SHBA-së, Donald Trump, gjatë një interviste për “ABC Ne]s”, ka thënë se COVID-19 do të “largohet” pa vaksinë, për shkak të “mentalitetit të turmës”.

Gjatë intervistës ai disa herë e ka përsëritur këtë frazë dhe nuk është e qartë nëse e kishte fjalën për imunitetin e turmës.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

//graizoah.com/afu.php?zoneid=3473483