Love & Sex

Tri shenjat që tregojnë se një femër ka kohë pa bërë seks

Në një lidhje në çift seksi ka prioritet.

Rezultati i një jete aktive seksuale është një bashkëjetesë e lumtur. Edhe në qoftë se keni kaluar një ditë të lodhshme dhe stresuese, kur vjen fjala tek seksi nuk ka refuzim.

Ndryshe nga meshkujt, femrat janë ato të cilat japin shumë lehtë shenjat që kanë kohë pa bërë seks.

Ja cilat janë 3 shenjat treguese për një femër që ka kohë pa bërë seks:

Në momentin kur një femër ka kaluar një kohë të gjatë pa kryer marrëdhënie seksuale, vetëvlerësimi që ka ndaj vetes është shumë i ulët.

Një tjetër shenjë e cila tregon se një femër nuk ka kryer marrëdhënie seksuale është kur ajo nuk është shumë e komunikueshme dhe është e mbyllur në vetvete.

Mungesa e gjumit është një tjetër shenjë e mungesës seksuale për femrat.