Life Style - Funny

Tri këshilla si të zgjidhni një shalqi të mirë

Nuk do të jetë zyrtarisht verë derisa të keni shalqirin tuaj të parë në tavolinë.

Sidoqoftë, hera e fundit që mund të keni blerë shalqirin tuaj të fundit mund të jetë viti i kaluar.

Ju kujtohet se si të zgjidhni një të mirë? A e keni ditur ndonjëherë vërtet?

Ka një proces të lehtë tre-hapësh që ndihmon si të zgjedhim shalqirin më të mirë.

Duhet një punë e vogël kërkuese për të zgjedhur një shalqi të mirë, por, sipas Koha Jonë, është e shpejtë dhe e lehtë.

E para: Shalqiri duhet të jetë i rëndë për nga madhësia e tij.

E dyta: Shikoni për njollën e verdhë, shalqinjtë zhvillojnë një njollë kur janë në tokë. Kur kjo ndarje është e verdhë kremoze, është i pjekur.

E treta: Prekni pjesën e poshtme të shalqirit. Një shalqi i pjekur do të ketë një tingull të thellë dhe lëngu do të ndjehet brenda tij.

Mënyra më e zgjuar për të prerë një shalqi, është ta ndani atë në copa me madhësi sa për ta kafshuar.

//graizoah.com/afu.php?zoneid=3473483