Kosova

Tri ditë pas zgjedhjeve, Goran Rakiq po ia shpenzon buxhetit të Kosovës mijëra euro (Dokument)

Ministri i Qeverisë së Kosovës dhe Kryetari i Listës Serbe, Goran Rakiç, ka vendosur t’ia shpenzoj afër 10 mijë euro buxhetit të shtetit.

Ministria për Komunitete dhe Kthim ka hapur tender për furnizim me pajisje të TI-së për nevojat e MKK-së.

MKK, përmes kësaj kontrate planifikon të furnizohet me UPS, USB, dëgjuese, mikrofon, telefon, çantë e shumë produkte të tjera.

Vlera e kësaj kontrate është parashikuar t’i kushtoj kësaj ministrie 9 mijë e 900 euro.

Image
Image
Image
Image
Image
Image

Specifikimet teknike të kontratës:

Afati për dorëzimin e ofertave/kërkesës për pjesëmarrje është caktuar data 26 tetor 2021,ora 11:00.

Njoftimi për kontratë:

Image
Shfaq më shumë
Back to top button
escort mersin - izmir escort