Love & Sex

Trend i ri: Dashnorët që bartin kufje me ‘bluetooth’ gjatë bërjes dashuri theksojnë se kështu kënaqen më shumë

Sipas një studimi më të ri, të cilin e ka bërë sajti i Internetit për shitjen TickPick, madje njëri ndër pesë personat të cilët përdorin kufjet bëjnë ashtu edhe gjatë intimitetit

Madje 20 për qind e blerësve kanë konfirmuar që nëpërmjet kufjeve dëgjojnë vetë biseda bizare në mënyrë që t’i dëgjojnë dhe të jenë edhe më të egër në seks.

Qëllimi parësor i hulumtuesve ishte që të zbulojnë se si ndikon muzika në njerëzit gjatë akteve seksuale dhe çfarë dëgjojnë më së shpeshti nëpërmjet këtyre kufjeve.

Hulumtimi online me mijëra njerëz të cilët kanë dëgjuar muzikë gjatë seksit, ka rezultuar që së paku 57 për qind e personave të cilët kanë këtë shprehi janë të kënaqur me jetën e tyre seksuale.

63 për qind e të anketuarve dëgjojnë muzikë ‘country’ gjatë bërjes dashuri.

Gjatë hulumtimit janë veçuar edhe fakte interesante, nga të cilat vetëm njëri është ai që ata të cilët dëgjojnë hip-hop më së shumti dashurojnë.

Ajo që më së shumti i ka befasuar hulumtuesit është fakti që më shumë se gjysma e njerëzve të cilët gjatë bërjes dashuri përdorin kufje me ‘bluetooth’, pikërisht nëpërmjet tyre edhe partnerët e tyre dëgjojnë biseda bizare për t’u motivuar për seksin më të krisur se kurrë më parë.

A do të kishit provuar edhe ju diçka të këtillë? 

//graizoah.com/afu.php?zoneid=3473483