Bota

Tregtia e seksit në Iran – një biznes i fshehur para syve

Në shoqërinë konservatore islamike të Iranit, prostitucioni është i paligjshëm, i pamoralshëm dhe diskutohet rrallë.

Por, në një dokumentar hulumtues nga Radio Farda e Radios Evropa e Lirë, punonjëset e seksit në Teheran e përshkruajnë këtë si një biznes rutinë.