Tomë Gashi shqelmon paratë e mbledhura nga një lypës në Prishtinë

Avokati i njohur Tomë Gashi i cili publikisht e mbështetë Vetëvendosjen dhe Albin Kurtin dhe shpesh angazhohet nga VV në raste gjyqësore, është incizuar duke shqelmuar paratë që një lypës kishte para vetes derisa po kërkonte lëmoshë në Sheshin Nënë Tereza në Prishtinë. Një qytetar që e ka filmuar këtë ngjarje të pahijshme ka treguar … Vazhdoni me leximin e Tomë Gashi shqelmon paratë e mbledhura nga një lypës në Prishtinë