Kombëtare

Tiranë, vdesin dy të moshuar, ranë nga lartësia

Brenda pak minutash, dy të moshuar humbën jetën në Tiranë.

Policia njoftoi se një 65-vjeçar dhe një 77-vjeçar ranë nga lartësia e banesave të tyre.

Nga deklarimet paraprake të familjarëve, dyshohet se 65-vjeçari kurohej nga depresioni.