Rajoni

Tiranë-Protesta; Një person humb ndjenjat

Protestuesit kanë rrethuar ndërtesën e Ministrisë së Brendshme, ku nuk kanë munguar tensionet me policinë, dhe protestuesve.

Gjatë përplasjes me efektivët e policisë, një person ka rënë në tokë, ku ka humbur ndjenjat.

Ata kanë kërkuar ambulancën, ndërsa ndihëm e parë ia ka dhënë deputeti i PD-së, Bardh Spahia.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.