SPORT

Tiger Woods u zgjua dhe po shërohet nga operacioni

Lojtari i golfit legjendar Tiger Woods është zgjuar pasi është operuar dhe po shërohet, raportoi CNN këtë mëngjes.

Woods iu nënshtrua një operacioni pasi pësoi dëmtime të shumta në këmbë në një aksident të rëndë automobilistik. Gjithashtu thuhet se ai është i vetëdijshëm dhe komunikon.

Tiger Woods pësoi një aksident të rëndë me makinë dhe u dërgua me urgjencë në spital.

Spitali Harbor-UCLA në Kaliforni ku po trajtohet Tiger Woods.

Woods ishte vetëm në automjet dhe humbi kontrollin e tij pas së cilës makina u përmbys dhe doli nga rruga. Sherifi i Qarkut të Los Angeles, në zonën e të cilit ndodhi aksidenti, tha se makina ishte shkatërruar plotësisht dhe Woods duhej të shpëtohej nga rrënojat nga zjarrfikësit.

Ai gjithashtu deklaroi se kampioni i golfit 15 herë ishte i vetëdijshëm gjatë shpëtimit, si dhe se testet e mëpasshme përcaktonin se ai nuk po voziste nën ndikimin e alkoolit ose ndonjë alkooli tjetër.

Woods u transportua me ambulancë në Spitalin Harbour-UCLA në Kaliforni.