SPORT

Tifozët e F1 tani mund ta ndjekin garën nga afër

Më në fund edhe Formula 1 do të ketë tifozët e saj.

Organizatorët e garës së Mugello, që zhvillohet në Itali më 13 shtator, kanë vendosur që në tribunat të jenë të pranishëm gati 3 mijë tifozë.

Për sa i përket garës kjo do të jet gara e parë e F1 e cila do të mbahet me prani të tifozëve, ndërsa garat e kaluara ishin pa tifozë.

Organizatroët e kësaj gare e kanë bër të ditur se do të jetë një numër i limituar i biletave i cili është vetëm 2000 bileta, arsyeja pse numri është i limituar është për shkak të distancës sociale dhe rregullave anti covid.

Çmimi i këtyre biletave do të variojë nga 190 euro deri në 1200 euro. Ndërsa rreth 1000 bileta do të jepen për abonentët e “Ferrari Club”, për të cilët është rezervuar një tribunë e posaçme.

/Kosova.info/

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.