Show Biz

Tiani feston ditëlindjen e parë

Tuna dhe Patrisi zgjedhën një ambient të këndshëm për të festuar ditëlindjen e Tianit i cili sot mbush plotë një vit. Përzgjedhja e mysafirëve ishte kryesisht familjarë dhe miq të çiftit të përcjellë me fëmijët e tyre.

Aty mbretëronte një atmosfere festive. Më se shumti po e shijonte Tiani me prindërit e tij . Të gjithë po vallëzonin dhe për muzikën po përkujdesej  e këngëtarja dhe njëherësh mikja e Tunës Rina Ramadani ajo i argëtonte me muzikë të përzgjedhur.

Ne i urojme Tianit edhe shumë vite tjera pranë prindërve. /Kosova.info/

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.