Tjera

Theret me thikë i riu në Ferizaj

Dy persona janë arrestuar pasi që dyshohen se kanë therur me thikë një 26 vjeçar në një fushë sportive në Ferizaj.

Rastin e ka konfirmuar zëdhënësi i Policisë, Agim Gashi.

“Ka ndodhur një therje me thikë në Ferizaj, në një fushë sportive, të lënduarit i është dhënë ndihma e parë në Ferizaj dhe më pas është dërguar në QKUK në Prishtinë”. 

Ndërsa ai njofton se  Policia e Kosovës është duke u marrë ende me rastin.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.