Show Biz

The Rock kujton Paul Walkerin në ditëlindjen e 46-të

Dje ka qenë ditëlindja e 46-të e Paul Walker, dhe bashkëpunëtori i tij dhe miku, Dwayne “The Rock” Johnson, bëri një postim prekës për të.

“Unë kurrë nuk postoj për mikun tim. Gjë personale por preferoj të mbaj kujtimet dhe lidhjet tona për vete. Por diçka sot më detyroi për të kujtuar se sa e brishtë është jeta për të gjithë ne. Miqësia jonë ishte e lidhur me vajzat tona dhe krenaria që kishim si baballarët e tyre. Dhe kohëve të fundit, unë u frikësova kur pothuajse humba gati një mik tjetër (Kevin Hart) në aksident. E gjithë kjo më bëri të mendoj se sa e bukur por e paparashikueshme është jeta. Asnjëherë nuk e dimë se çfarë ka rreth qosheve kështu që ne duhet të jetojmë për nder të të dashurve dhe të parëve tanë që nuk  janë më me ne”, shkroi ai.

Paul ndërroi jetë në një aksident tragjik me makinë në nëntor të vitit 2013 kur ishte 40 vjeçar.

View this post on Instagram

I never post about my friend. Personal thing, but I prefer to keep our memories and bond private and quiet. But something about today compelled me as a moving reminder of how fragile life is for all of us. It’s Paul’s birthday and rightfully so, his legacy celebrated around the world. Our friendship was bonded over our daughters, Meadow & Simone and the pride and protection we took being their fathers. And recently, I got a scare when I almost lost another friend on the road. All this stuff got me thinking about how beautiful, yet wildly unpredictable life is. We never know what’s around the corner, so we gotta live as greatly as we can in the honor of our loved ones and ancestors who are no longer with us. Manuia le aso fanau, my friend. #livegreatly #pw

A post shared by therock (@therock) on