Kosova

Thaçi Sami Kurteshit: Mu ke lut si zvarranik

Ka eskaluar komplet dëshmia e presidentit Hashim Thaçi në komisionin hetimor për gylenistët. Debat i nxehtë po zhvillohet brenda këtij ambienti, i cili është personalizuar totalisht nga presidenti dhe deputetët e komisionit që po i qëndrojnë përballë.

Njëherë Thaçi i tha deputetit të VV-së Sami Kurteshit “të dua”, por pak minuta më vonë e qujati zvarranik.

Thaçi i tha Kureshit se e ka bërë avokat të popullit pasi i është lutur si zvarranik.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.