Kosova

Thaçi dhe Pacolli i shkojnë në konak Metës

Presidenti Hashim Thaçi dhe kryetari i AKR-së Behgjet Pacolli kanë qëndruar në Tiranë.

Këtë e ka bërë të ditur presidenti shqiptar Ilir Meta i cili ka thënë se me kënaqësi ka pritur Thaçin, që e ka quajtur mik të veçantë, dhe Pacollin.

“Kënaqësi e veçantë të kisha sot një mik të veçantë si Presidenti Thaçi. Pa diskutim edhe bacën Behgjet. Kaluam disa orë shumë të bukura dhe frymëzuese. ????”, ka shkruar Meta në Facebook.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.