SPORT

Tetë të vdekur dhe disa të zhdukur pas përmbysjes së anijes me futbollistë

Një anije që kishte në ekuipazh anëtarë të një klubi të futbolli është përmbysur në Liqenin ‘Albert’ në Ugandë.

Si rezultat i kësaj, tetë trupa të vdekurjanë gjetur dhe shumë pasagjerë janë zhdukur.

Shkak i gjithë kësaj është një stufi e cila filloi pak çaste pasi anija u nis në rrugëtimin e saj.

Sipas mediave lokale në Ugandë, numri i personave të vdekur nga kjo tragjedi pritet të rritet.

E gjithë kjo për shkak se pasagjerët nuk kishin xhaketat e shpëtimit.