Testi i Maturës mbahet të shtunen

Pas tri ditësh maturantëve do t’u matet dija që fituan në shkollën e mesme.

Në fakt, të shtunën ata do t’i nënshtrohen testit të maturës, me përgatitjet e të cilit proces këto ditë është duke u marë intenzivisht divizoni për standarde dhe vlerësim në ministrinë e arsimit.

Nga maturantët po kërkohet që të mos shkelin rregullat e provimit derisa rezultatet e provimit do të bëhen publike më 5 korrik.

Go to TOP