Kosova

Tërmet i fortë në Shqipëri, ndihet në Kosovë, Maqedoni dhe Greqi

Një tërmet me magnitudë 3.4 ka rënë para pak minutash në Maqedoni 9 kilometra lart qytetit të Peshkopisë. Sipas EMSC ka qenë në një thellësi prej 2 kilometrash dhe se efektet kanë qenë lëkundje e fortë.

Tërmeti ka rënë në kufij me Maqedoninë dhe është ndjerë edhe në Kosovë e Greqi.

Deri më tani nuk ka raportime për të dëmtuar.

Tërmet i fortë në Peshkopi, ndihet në Maqedoni, Kosovë

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.