Rajoni

Tërmet në Strugë dhe Ohër

Një tërmet prej 3.8 shkallëve të Riterit është ndjerë mbrëmë rreth orës 02:00 pas mesnate. Tërmeti ka shqetësuar qytetarët e Ohrit dhe Strugës.

Sipas shkallës evropiane makrosezmike, epiqendra ka qenë në afërsi të aeroportit të Ohrit, në afërsi të fshatit Orovnik, dy kilometra ndër tokë.

Nuk ka informacione për dëmtime materiale.

Kohëve të fundit ka pasur një nivel të shtuar të tërmeteve në Maqedoninë e Veriut.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.