Bota

Tërmet në Stamboll: Lëkundet komplet ndërtesa

Qyteti më i madh i Turqisë, Stambolli është tronditur nga një tërmet, që mendohet të ketë një madhësi 5.7.

Dëshmitarët kanë përshkruar dridhje të mëdha ndërsa tërmeti ra rreth orës 02:00 në kohën lokale.

Shkollat ​​u evakuuan

Lëkundjet janë ndjerë të forta në disa qytete dhe kjo ka shkaktuar panik te banorët. Shumë njerëz u dyndën menjëherë në rrugë dhe sheshe nga frika e shembjeve të godinave.

Deri tani nuk raportohet për ndonjë të vdekur apo lënduar.

https://www.mirror.co.uk/news/world-news/breaking-istanbul-earthquake-turkish-city-20241380#ICID=OffSiteVideo