Kombëtare

Tërmet në Gjilan

Raportohet se rreth orës 21:30, janë ndier dridhje të tokës në qytetin e Gjilanit.

Siç raporton faqja zyrtare për termite EMSC, dridhje të tokës ka pasur në Kosovë, Serbi dhe në kufi me Maqedoninë Veriore.

Ende nuk dihet se çfarë magnitude ka qenë tërmeti.

Leave a Reply

Your email address will not be published.