Show Biz

Tek albumi”Madame X” Madonna sjell dhe duetin e parë”Medelline” me Maluma

Mbretëresha e pop muzikës ka vendosur të sjell një album të ashtuquajtur “Madame X”.

Duke publikuar një video të shkurtër nga klipi i saj i ri duke konfirmuar se albumi i saj i radhës do të titullohet “Madame X”. Mbretëresha e muzikës pop shfaqet në skena të ndryshme duke i ndërruar veshjet dhe fol për Madame X karakterin e saj të veçantë ku ajo është një zonjë ,agjente sekrete duke i ndrruar identitetin e saj duke kerkuar liri ,nje profesroshë,një stundentë ,një murgesh .një pastruese.nmjë nënë .një fëmijë..

Në kuadër të albumit ajo do sjellë dhe një këngë me artistin e njohur Maluma duke sjellur këngën “Medelline”.