KULTURË

Teatri s’ndalet as në kohën e pandemisë

Sallat e Teatrit Kombëtar të Kosovës janë boshe, si pasojë e pandemisë së koronavirusit të ri, por ky institucion nuk e ka ndalur punën dhe shfaqjet po i transmeton drejtpërsëdrejti në rrjete sociale.

Aktori Adrian Morina i fton qytetarët që t’i shikojnë shfaqjet në kohën sa ata janë në izolim.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.