Kombëtare

Të shtëna me armë zjarri në Kolovicë të Prishtinës

Zëdhënësi i Policisë së Kosovës, Daut Hoxha, i ka thënë Kohës, se kanë marrë informacione për disa të shtëna me armë zjarri në lagjen Kolovica në Prishtinë.

Sipas tij Policia e ka marrë si informacion dhe ka reaguar me shpejtësi, por nuk ka vërejtur ende asgjë të dyshimtë.

Hoxha thotë se janë në proces të kryerjes se veprime operacionale për të siguruar prova nëse ka dëshmi rreth këtyre informacioneve.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.