Kosova

Të rinjtë e Nismës vullnetarisht do t’i ndihmojë familjet që nuk mund të shërbehen

Kryetari i Nismës Socialdemokrate, Fatmir Limaj, ka thënë se situata e krijuar nga COVID-19 “na bën të reflektojmë dhe të solidarizohemi me njerëzit e moshuar, të cilët kanë problem me furnizim dhe që nuk mund të shërben me gjërat elementare”.

Kreu i Nismës ka thënë, nëpërmjet një shkrimi në Facebook, se duhet të tregohet kujdes për ata njerëz të cilët janë pa zë në këtë situatë.

“Rinia e Nismës Socialdemokrate, do të jetë në dispozicion për tu shërbyer të gjitha familjeve që nuk kanë rrugë tjetër ndihmese në këto ditë të vështira. Ne jemi të gatshëm për të shkuar nëpër këto familje për t’ju ndihmuar”, ka shkruar Limaj.

Shkrimi i plotë i Limajt:

 Të nderuar qytetarë të Kosovës,

Situata e krijuar nga COVID-19 na bën të reflektojmë dhe të solidarizohemi me njerëzit e moshuar, të cilët kanë problem me furnizim, sepse ata nuk mund të shërbehen me gjërat elementare.

Ne duhet tregojmë kujdes për ata njerëz të cilët janë pa zë në këtë situatë.

Rinia e Nismës Socialdemokrate, do të jetë në dispozicion për tu shërbyer të gjitha familjeve që nuk kanë rrugë tjetër ndihmese në këto ditë të vështira.

Ne jemi të gatshëm për të shkuar nëpër këto familje për t’ju ndihmuar.

Me poshtë ju sjelli mesazhin e rinisë së Nismës Socialdemokrate:

Shpresojmë të jeni mirë!

Vullnetarët e NISMA Socialdemokrate në shërbimin tuaj!

Nëse jeni të moshuar ose në pamundësi për të shkuar në markete, farmaci dhe furra buke, na telefononi dhe ne do jemi të lumtur që të jemi afër jush në këtë situatë!

Na kontaktoni në 045-696-986

Qëndro në shtëpi, ne kujdesemi për Ju!

Rinia e NISMA Socialdemokrate

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.