Driver Booster - Download Free for Windows 11, 10, 8, 7

Driver Booster: Free updater for Windows 11/10. Renew drivers for graphics, USB, audio, screen, network, printer, and mouse efficiently.!
Get it now for FREE !

Driver Booster Driver Booster Download

Të premten hidhet shorti i Kupës së Kosovës

Federata e Futbollit e Kosovës (FFK) ka njoftuar në lidhje me shortin e rrethit të ardhshëm të garave në Kupën e Kosovës.

Sipas FFK-së, Nesër (e premte), 1 dhjetor, do të bëhet tërheqja e shortit për rrethin e dytë të Kupës së Kosovës në futboll.

Ndeshjet e këtij rrethi do të zhvillohen në mesjavën e ardhshme, më 5 e 6 dhjetor, derisa në këtë fazë marrin pjesë edhe klubet e Superligës dhe Ligës së Parë.

Shorti do të tërhiqet në orën 11:00, në selinë e FFK-së në prani të Komisionit të Garave dhe përfaqësuesve të klubeve.

Go to TOP