Show Biz

Të gjithë e njohim sot, por ja si dukej Loredana para famës

Loredana Zefi është njëra nga personazhet më të komentuara të mediave rozë.

Krahas zërit të reperes edhe pamja e jashtme pëlqehet shumë nga publiku por si është dukej ajo vite më parë? do mbeteni të habitur nga imazhet e më poshtme.

Ndryshe, javë më parë Loredana solli albumin e parë në karrierë dhe deri tani është pritur mjaft mirë nga hip-hop dëgjuesit.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.