Bota

Të gjitha shkollat në Skoci do të rihapen nga 11 gushti

Të gjitha shkollat në Skoci do të rihapen nga 11 gushti, ka thënë Ministrja e parë e këtij vendi, Nicola Sturgeon.

Stafi do të rikthehet gjatë muajit qershor për të përgatitur klasat për “modelin e kombinuar” të shkuarjes në shkollë dhe mësimit në shtëpi.

Ajo ka thënë se hapat qeveritarë për lehtësim të izolimit janë domosdoshmërisht gradualë – pasi ata duhet të përputhen me “monitorim të virusit”.

Një total prej 14,856 personave në Skoci janë prekur nga sëmundja Covid-19, që shkakton koronavirusi, një rritje prej 105 nga një ditë më parë, ndërkohë që numri total i pacientëve të vdekur ka arritur në 2,221.

Leave a Reply

Your email address will not be published.