Rajoni

Të djathtit ekstrem shkaktojnë incident gjatë performancës për viktimat e Srebrenicës

Njëzet persona me bluza me fytyrën e Ratko Mladiqit dhe me simbole të tjera nacionaliste, shkaktuan një incident gjatë një performanse në Beograd për nder të viktimave të gjenocidit në Srebrënicë.

Kështu duke kënduar këngë nacionaliste dhe duke shfaqur një pankartë ku fyenin viktimat e gjenocidit në Srebrenicë.